Marci frigidere


Reparam orice marca de frigider existenta pe piata din Romania. Orice problema, orice nefunctionalitate, care poate duce la defectarea frigiderului sau a combinei frigorifice, se poate repara doar de catre un frigotehnist autorizat www.reparatiifrigideree.ro.

Marci frigidere


Reparatii frigidere

Reparatii frigidere aeg bucuresti

Reparatii frigidere

reparatii frigidere arctic bucuresti

Reparatii frigidere

reparatii frigidere ardo bucuresti

Reparatii frigidere

reparatii frigidere aricton bucuresti


Reparatii frigidere

reparatii frigidere beko bucuresti

Reparatii frigidere

reparatii frigidere bosch bucuresti

Reparatii frigidere

reparatii frigidere candy bucuresti

Reparatii frigidere

reparatii frigidere daewoo bucuresti


Reparatii frigidere

reparatii frigidere gorenje bucuresti

Reparatii frigidere

reparatii frigidere indesit bucuresti

Reparatii frigidere

reparatii frigidere lg bucuresti

Reparatii frigidere

reparatii frigidere liebherr bucuresti


Reparatii frigidere

reparatii frigidere samsung bucuresti

Reparatii frigidere

reparatii frigidere siemens bucuresti

Reparatii frigidere

reparatii frigidere snaige bucuresti

Reparatii frigidere

reparatii frigidere zanussi bucuresti

  Cel mai bun frigider

 Atunci cand mergem sa reparam frigidere la un client, lumea ne tot intreaba, cum sa aleaga cel mai bun frigider!
Intotdeauna este foarte greu sa luam o decizie buna, atunci cand vine vorba sa ne cumparam un frigider sau o cobina frigorifica, din pricina pretului foarte mare pe care-l are produsul. Iesim la cumparaturi de frigidere sau combine frigorifice, in mai multe zile si vizitam mai multe magazine, pentru a gasi cea mai optima oferta pentru casa noastra.
 Suntem in masura sa postam cateva sfaturi in legatura cu modalitatea de achizitionare a aparatelor frigorifice, pentru ca avem in spate ani grei de frigotehnie si am reparat nenumarate modele de frigidere si modele de combine frigorifice.

Cum alegi un frigider bun

  1. Cautati sa va cumparati combine frigorifice si nu doar frigidere, pentru ca spatiul de depozitare si asezare a rafturilor in interior, sunt mai bine proportionate;
  2. Mergeti in mai multe magazine si cautati un model pe care-l doriti dumneavoastra acasa. Dupa gasirea modelului, cautati pe internet oferte de pret. Orice frigider sau combina are un cod comercial sau o serie a lor. Cautati pe internet modelul de frigider sau modelul combinei frigorifice si vedeti ce site are pretul mai mic.
  3. Un frigider sau o combina frigorifica inainte de achizitionare, trebuie sa ne informam cu privire la cateva aspecte ale acesteia:
     - Compartimentarea: pe piata se gasesc patru tipologii modele conventionale, combine frigorifice, frigidere side by side si minifrigidere sau minibar.
     - Capacitatea: acest parametru se masoara in litri (l) si reflecta volumul relativ de incarcare cu alimente al fiecarui model.
     - Eficienta energetica: exprima capacitatea de inghetare care se raporteaza la consumul de energie. Marcile de frigidere A++ sau combinele frigorifice A++ au o eficienta mult mai mare la consumul de energie. Trebuie sa intelegem ca frigiderul sau combina frigorifica functioneaza non-stop si de aceea consumul trebuie redus.
     - Brandul: aici este o mare problema. Noi am ajuns sa reparam frigidere si sa observam ca in interiorul acestora principiul de functionare este asemanator la aproape toate modelele de frigidere, chiar si piesele se portivesc. Recomandarea noastra este aceea sa se cumpere aparatul care are garantia mai mare la componente si nu doar la compresor. Bine-nteles, important este si brandul, sa nu fie o marca de frigider de care nu a auzit nimeni sau sa nu existe pe internet parerile altora despre acesta marca.

Reparatii frigidere va ofera servici complete si accesibile in cazul in care un frigider sau o combina frigorifica se strica. Pe site avem afisate preturile pentru reparatii frigidere. exprimate in lei. Constatarea reparatiei frigiderului este oferita GRATUIT de catre echipele noastre de frigotehnisti, daca repararea frigiderului se efectueaza de catre noi. In rest constatarea ca costa doar 30 de lei, in orele de program si 100 de lei in extra program.