Contact

Adresa:

Intrarea Abanosului 2
sector 2 Bucuresti

Telefon:

(+40)783.069.455

Reparatii frigidere contact

Reparatii frigidere este un site dedicat frigiderelor, unde usor poti gasi o echipa tanara si dornica sa-ti repare frigiderul, combina frigorifica sau aparatul de racire. Costurile noastre sunt afisate la sectiunea “Preturi“, si includ deplasarea si constatarea daca reparatia frigiderului se efectuaza de catre noi.

Frigotehnist autorizat, avand la baza o scoala de frigotehnisti din Bucuresti, cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu. Echipele noastre sunt autorizate sa efectueze orice interventie asupra unui aparat de racit, indiferent de marca frigiderului, daca acesta nu mai functioneaza in parametri.

Va recomandam sa ne contactati la numarul de telefon sau adresa de e-mail afisate in site. Daca doriti sa ne intrebati orice legat de o eventuala reparatie a unui frigider, va rugam sa folositi formularul de contact.

Program de lucru:

Luni – Sambata: 09:00 – 18:00

Duminica: INCHIS

In afara programului de lucru se va percepe o taxa de 100 lei pentru urgente!

Pentru mai multe informatii legate de reparatii frigidere, reparatii combine frigorifice, reparatii congelatoare sau reparatii camere frigorifice, va asteptam la: (+40)783.069.455 / office@reparatiifrigideree.ro

Reparatii frigidere sector 2

Reparatii frigidere sector 6